• acompanhantes
 • sildenafila
 • Rendrakók – Firkalak december 9-én a b24 Galériában - b24galeria.hu

  Rendrakók – Firkalak december 9-én a b24 Galériában

  06
  dec
  2018

  Volt egyszer egy kislány Anna, akinek folyamatosan eltűntek kedvenc játékai a nagy felfordulásban, ami őt és családját körbevette. Egyik alkalommal úgy döntött, hogy véget vet a fejetlenségnek és rendet rak a házban. De vajon hol is kezdje?Ekkor döbbent rá, hogy egyedül nem tud megbirkózni ezzel a nagy feladattal, ezért kétségbe esve hangos zokogásba kezdett. Sírására felfigyeltek a rendrakó manók is. Ezek a lények kis termetüknél fogva igen hamar megtalálnak minden elveszett tárgyat. Annáéknál viszont nemcsak kupi van, de a sok év alatt rengeteg felhalmozott lom is csökkenti a család életterét. Igen ám viszont a manók is idővel rádöbbentek, hogy nem is olyan egyszerű Annával a szortírozás, aki szinte minden tárgynak tudja a történetét és éppen ezért nagyon nehezen tud megválni tőlük.

  További információ Csőke Kitti művészetpedagógusnál a csoke.kitti.modem@gmail.com e-mail címen vagy a +36/20 339-38-40-es telefonszámon kérhető.

  Szeretettel várjuk minden második vasárnap a 6-9 éves gyerekeket a Firkalak című programra, mely ez alkalommal a b24 Galéria Új zsáner című kiállításában lesz megtartva délelőtt 10 órától.

  A program ingyenes.

  Képek az előző Firkalakról: