Megvannak a legjobb tervek!

09
jan
2018

Megszületett a döntés a b24 Galéria több mint félmillió forint összdíjazású utcabútor-tervezési pályázatának győzteseiről. Az építészekből álló szakmai zsűri tagjai: Szentirmai Tamás DLA, építész, a Debreceni Egyetem Építészmérnöki Tanszékének vezetője; China Tibor, Debrecen főépítésze; valamint Wesselényi-Garay Andor PhD, építész.

A mintegy 20 pályázóból a háromtagú zsűri szoros pontozással az 5×5 építészkalákát, az Arany Anett – Schmidt Márta párost, Zsupos Zoltánt, a Salgó Eszter – Horváth Anna párost, a Balogh Noémi – Cser Anita párost, valamint Ormai Beátát díjazta.

Hogy a felsoroltak közül ki(k) a fődíjas(ok), s a többiek milyen elismeréseket kapnak, az kiderül 2018. február 1-jén (csütörtök) 17 órától a Költözz ki – bútorozz be! című pályázat díjkiosztóján, amely az anyagból rendezett kiállítás megnyitójával együtt valósul meg a b24 Galériában.

A tárlat zárásáig a látogatóknak lehetőségük lesz szavazni az általuk legjobbnak ítélt bútortervekre, a győztest a galéria különdíjban részesíti. Ennek ünnepélyes eredményhirdetését a kiállítás zárásakor, március közepén tartjuk.